Menu Sluiten

Soep van thuis

Het is zo ver, mijn droom gaat voor een stukje in vervulling. Mijn passie en liefde voor soep, kan ik nu helemaal officieel met jullie delen. Mijn bedrijfje is geboren en de eerste bestellingen zijn al binnen. Geweldig gewoon… Ik heb vlinders in mijn buik en bruis van energie. Hieronder kunnen jullie mijn werkwijze, weekmenu en meer soeps terugvinden.

                                                                                             En nogmaals: als er vragen zijn, stel ze!!!

                                        Op de CONTACT-pagina vind je alle gegevens terug om ons te contacteren en om te bestellen!

SOEPS-WIJZE

Soeps werkt met een week-menu van 3 verschillende soepen, deze worden steeds afgestemd op het seizoen, op de oogst van de moestuin, op de aanvoer van verse groenten van de lokale boer en een beetje op mijn “goesting”. Deze zijn te bestellen (per liter) via email, telefoon, facebook en whatsapp.

Als je voor 14u bestelt, is je soep de dag erna klaar. Deze kan dan afgehaald worden tijdens de openingsuren. Vaak heb ik ook soep op voorraad, dus voor de durvers: spring gerust binnen!

Levering is enkel mogelijk volgens afspraak. Ik heb een gezin met 2 kleine kindjes, een zelfstandige echtgenoot, een halftijdse job en af en toe nood aan slaap 😉 Maar dat neemt niet weg dat ik met enig gegoochel, toch mijn soeps aan de man kan brengen!
 

Dat betekent echter niet dat ik die ene soep waar jij net zin in hebt of die je graag wil serveren op je feestje, niet kan maken. Mijn motto is en blijft: van alles kan je soep maken. Dus voel je steeds vrij om te informeren naar wat mogelijk is! Deze zijn altijd te bestellen, vanaf 3 liter, rekening houdend met het seizoen en de verkrijgbaarheid van de ingrediënten. Let er wel op dat hier niet altijd het principe geldt, van voor 14u besteld, dag erna af te halen. Op bestelling maak ik ook allerlei gerechten voor jullie klaar, gaande van pasta’s tot stoofpotjes uit de slowcooker!

Na zelf een hele poos bezig te zijn geweest met allergieën in het gezin en met speciale diëten, wil ik je graag laten weten dat ik ook hiervoor zeker open sta. Rekening houden met je wensen en de daarbij horende “not-done’s” is, na bespreking, altijd mogelijk! Meer informatie over de ingrediënten en de allergenen in de weeksoepen, kun je terugvinden op de website en de Facebook-pagina.

Hopelijk heb ik jullie de Soeps-wijze op deze manier duidelijk kunnen maken. Zit je nog met vragen, stel ze dan gerust!!!

LIEFS,
LYNN

Proevertjes Bloemkoolsoep met hamblokjes
Proevertje van de week: boerenkoolsoep